vacature

Werkvoorbereider

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Heb jij technisch inzicht en hou je van regelen? Wil je het interne aanspreekpunt zijn als het gaat over alle inhoudelijke aspecten van onze projecten, dan zoeken wij jou!
Lees meer

Wie zijn wij?

Wij zijn Enssieg Groep uit Tilburg en wij creëren de basis. Enssieg Groep is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van kunststof vloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie. Daarnaast zijn we specialist in het aanbrengen van flexibele voegovergangen in bedrijfshallen.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Wat ga je doen?

Onze werkvoorbereider is een belangrijke schakel in het geheel. Nadat we aanvragen hebben gecalculeerd en aangeboden bij de klant, hopen we uiteraard dat we het werk gegund krijgen. Wanneer dat het geval is, kom jij om de hoek.

De accountmanager en calculator dragen het project aan jou over, zodat je de voorbereidingen kunt gaan treffen voor de uitvoering. Daar hoort bijvoorbeeld bij dat je het materiaal gaat bestellen of reserveren, en je plant het materieel in (gereedschappen), net als de beschikbare medewerkers/onderaannemers, om het werk uit te voeren. Tussentijds stem je zaken af met de opdrachtgever en de projectleider of uitvoerder.  Na de voorbereidingsfase gaan we het werk uitvoeren en daarbij houd jij doorlopend vinger aan de pols, als het bijvoorbeeld gaat over voldoende capaciteit van uren en materiaal, alsook het op schema blijven van de werkzaamheden. Waar nodig stuur je bij, of laat je bij sturen, in samenspraak met de projectleider of uitvoerder. Voor, tijdens en na het project registreer je alles in ons ERP, zodat we een correcte en volledige projectadministratie voeren, die achteraf de basis vormt om onze projecten te kunnen beoordelen met een nacalculatie. Daarmee borg je ook ons ‘lerend vermogen’. We proberen immers elke dag een stukje beter te worden in wat we doen.    

Als werkvoorbereider ben je enigszins bekend met en / of ervaren in de (af)bouw. We snappen prima dat de ideale kandidaat niet altijd bestaat, maar met de juiste achtergrond en persoonlijkheid, kunnen we jou inleren en helpen om een zeer belangrijke en brede positie binnen de Enssieg Groep goed te kunnen vervullen.    

Wie ben jij?
Het zit in je aard om secuur te werken, alles dubbel te checken en je verantwoordelijk te voelen voor het mogelijk maken van alle benodigde werkzaamheden.
Je bent dan ook een echte ‘regelneef’ of ‘regeltante’ en houdt ervan duidelijke afspraken te maken.
Bij het maken van afspraken, bijvoorbeeld ten aanzien van grondstoffeninkoop, of het inplannen van medewerkers, ben jij je ervan bewust dat registreren en administreren een belangrijke factor is.
Je weet je dat je een belangrijke interne positie vervult. Jij maakt de uitvoering mogelijk, want iedereen ‘bouwt’ op jouw voorbereiding.   
voordelen

Wat hebben we je te bieden?

  • Je ontvangt salaris passend bij je kennis en kunde. Iedere kandidaat heeft zijn eigen specifieke ervaring, achtergrond en leeftijd. Daar houden we graag rekening mee.
  • We zijn aangesloten bij de CAO en het Pensioenfonds Detailhandel. Je bouwt 25 verlofdagen per jaar op (FT) en uiteraard ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld.
  • Bij voorkeurkom je ons fulltime versterken, dat is 37 uur per week. Minder kan uiteraard ook, in overleg met jou.
  • Groei en ontwikkeling vinden we van belang. Om die reden bieden we trainingen aan en dragen we onderling graag kennis over. Heb je meer ambitie? Dan kun je intern natuurlijk verder doorgroeien.

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Mobiel van de zaak

Nog vragen?

Neem contact op

Herken je jezelf in de vacaturetekst dan horen wij graag van jou. Ook wanneer je twijfelt over je geschiktheid nodigen we je graag uit. Mail naar sollicitatie@enssieg.nl ter attentie van Maikel van der Wou en vergeet niet je CV meesturen. Daarna nemen we snel contact met je op.

Alle vactures

Creëer een sterke basis bij Enssieg Groep!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Accountmanager
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar accountmanagers / verkopers om deze projecten te verkopen. Ben jij technisch onderlegd en ervaren in de kunststof vloersystemen? Weet je onze klanten goed te adviseren en ben je commercieel ingesteld, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Applicateur trappen
32 -37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze Flakes-trappen, zijn wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze klanten te voorzien van een mooie traprenovatie, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Applicateur voegovergangen
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze flexibele voegovergangen, zijn wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze opdrachtgevers te voorzien van een mooie functionele dilatatie, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Calculator
37 uur per week
Tilburg

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een calculator. Heb jij technisch inzicht en kun je vooraf alle aspecten goed in beeld krijgen? Wil je de commerciële basis van onze projecten opzetten, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Kunststof vloerenlegger
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen, zijn wij op zoek naar kunststof vloerenleggers. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze klanten te voorzien van een perfecte vloeroplossing, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar projectleiders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je de leiding nemen en ben je graag commercieel verantwoordelijk voor grote projecten van A tot Z, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar uitvoerders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je op projectlocatie de leiding nemen en onze applicateurs aansturen, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Werkvoorbereider
37 uur per week
Tilburg

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Heb jij technisch inzicht en hou je van regelen? Wil je het interne aanspreekpunt zijn als het gaat over alle inhoudelijke aspecten van onze projecten, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >