vacature

Junior verkoper - startersfunctie

Mogen wij jou binnenkort als junior verkoper toevoegen aan ons salesteam? Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien. Ben jij ons nieuwe verkooptalent?
LEES MEER

Over Enssieg Groep

Enssieg Groep Tilburg is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gietvloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons jonge, ambitieuze team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Junior accountmanager/ verkoopmedewerker

Heb jij een commerciële opleiding (bijna) afgerond en ben je op zoek naar een salesfunctie waarin je kunt groeien? We zijn op zoek naar toppers voor uitbreiding van onze verkoopafdeling.

Wij zijn van mening dat je geen enorme hoeveelheid ervaring dient te hebben, maar dat je met de juiste instelling kunt leren wat je maar wilt. Ben jij ambitieus, houd je van aanpakken en wil je graag die verkoopdeal sluiten? Heb je interesse in de (af)bouw en ga je nauwkeurig te werk in het opstellen en opvolgen van offertes? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou en horen we graag jouw ideeën.

ideaal profiel:
Enige verkoopervaring, maar vooral de juiste instelling om te leren
Een aanpakker die gedreven is om de deal te sluiten
Werkt gestructureerd en accuraat
Een commerciële opleiding (of bijna afgerond)
32 - 37 uur per week beschikbaar
Woonachtig in de regio Tilburg
Vloeiend Nederlands en Engels
voordelen

Wat ligt er op tafel?

Een 32 - 37-urige werkweek, een plek waar je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen binnen een jong, ambitieus team, 25 vakantiedagen per jaar en een salaris dat is afgestemd op je ervaring, kennis en kunde. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature.

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Bedrijfsbus beschikbaar

Mobiel van de zaak

Aantrekkelijk salaris

Nog vragen?

Neem contact op

Vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Anne-Pauline en stel ons je vraag. Wij horen graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vactures

Kom werken bij Enssieg!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een iemand die de spil is tussen het applicatieteam, de projectleiders/verkopers en de klant.

Iets voor jou?

Lees Meer
Gietvloer applicateur
37 uur per week
Tilburg

Voor de zakelijke markt zijn wij op zoek naar een gietvloer applicateur voor het aanbrengen van vloerafwerking. Werk jij nauwkeurig en zelfstandig maar ook graag in teamverband?

Lees Meer
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider/uitvoerder voor het aansturen van ons team met applicateurs. Ben jij communicatief sterk en heb je een uitgebreide ambitie, kennis en kunde?

Lees Meer
Traprenovatie applicateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een Flakestrap applicateur voor het aanbrengen van onze unieke Flakestrap trapafwerkingssystemen bij onze klanten. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Specialist voeg-overgangen
37 uur per week
Tilburg

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met bijvoorbeeld betonreparatie, betonherstel. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Allround medewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner. Iemand die we breed op alle projecten in kunnen zetten. Iets voor jou?

Lees Meer
Leerling applicateur
37 uur per week
Tilburg

Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Lees Meer
Ervaren Verkoopmedewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker, een aanpakker die onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw wil helpen groeien. Laat jij binnenkort onze verkoopcijfers pieken?

Lees Meer
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer