vacature

Verkoopmedewerker vloer-/trapafwerking

Mogen wij jou als account manager verwelkomen in ons verkoopteam? Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker, een aanpakker die onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw wil helpen groeien. Laat jij binnenkort onze verkoopcijfers pieken?
LEES MEER

Over Enssieg Groep

Enssieg Groep Tilburg is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gietvloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de voedsel- en productieindustrie, logistiek, VvE's en bij kantoren van dienstverleners.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons jonge, ambitieuze team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Verkoopmedewerker/ Accountmanager

Heb jij ervaring als verkoper of accountmanager en ben je op zoek naar een functie waarin je je ambitie kunt waarmaken? Beschik je al over kennis van vloer- en trapafwerking? Bij Enssieg zijn we zijn op zoek naar toppers voor uitbreiding van onze verkoopafdeling.

Ben jij ambitieus, houd je van aanpakken en wil je graag die verkoopdeal sluiten? In de functie groei je met ons mee; van het verkopen van onze flakestrapsystemen tot vloerafwerkingen in een later stadium. Heb je nog meer ambitie dan kun je zelfs doorgroeien tot projectleider. Groei jij binnenkort met ons mee? Neem snel contact met ons op.

ideaal profiel:
Beschikt over minimaal 5 - 10 jaar verkoopervaring
Eerdere ervaring opgedaan in de verkoop van vloerafwerking, betonherstel en totaalrenovatie (bij voorkeur)
Werkt gestructureerd en accuraat
Een aanpakker die gedreven is om de deal te sluiten
32 - 37 uur per week beschikbaar
Woonachtig in de regio Tilburg
Vloeiend Nederlands en Engels
voordelen

Wat ligt er op tafel?

Een 32 - 37-urige werkweek, een plek waar je de kans krijgt om al je potentieel te benutten binnen een jong, ambitieus team, 25 vakantiedagen per jaar en een salaris dat is afgestemd op je ervaring, kennis en kunde. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature.

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Bedrijfsauto van de zaak

Mobiel van de zaak

Aantrekkelijk salaris

Nog vragen?

Neem contact op

Vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Maikel en stel ons je vraag. Wij horen graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vactures

Kom werken bij Enssieg!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Office Manager
28 -32 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die niet bang is om te zeggen waar het op staat. Je spreekt de mensen aan wanneer dat nodig is. Met jouw natuurlijke overzicht en nauwkeurigheid, zorg je dat alle lopende zaken binnen Enssieg op rolletjes lopen.

Meer weten?

Lees Meer
Accountmanager
32 - 37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die gedreven is om deals te sluiten en alles eruit te halen wat erin zit. Je werkt gestructureerd en accuraat en hebt – vanzelfsprekend – een echte commerciële mentaliteit.

Iets voor jou?

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een iemand die de spil is tussen het applicatieteam, de projectleiders/verkopers en de klant.

Iets voor jou?

Lees Meer
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider/uitvoerder voor het aansturen van ons team met applicateurs. Ben jij communicatief sterk en heb je een uitgebreide ambitie, kennis en kunde?

Lees Meer
Leerling applicateur
37 uur per week
Tilburg

Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Lees Meer
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer