vacature

Projectleider

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar projectleiders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je de leiding nemen en ben je graag commercieel verantwoordelijk voor grote projecten van A tot Z, dan zoeken wij jou!
LEES MEER

Wie zijn wij?

Wij zijn Enssieg Groep uit Tilburg en wij creëren de basis. Enssieg Groep is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van kunststof vloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie. Daarnaast zijn we specialist in het aanbrengen van flexibele voegovergangen in bedrijfshallen.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Wat ga je doen?

Als Projectleider overzie jij alle facetten van je project, van werkvoorbereiding tot en met oplevering. Nadat een project is verkocht door onze accountmanagers, zal je er met behulp van de werkvoorbereider voor zorgen dat al het benodigde materiaal beschikbaar is en dat de uitvoering gepland wordt.

Tijdens de uitvoering neem je de regie op je voor het efficiënt en effectief doorlopen van alle fasen van het project en tussentijds communiceer je proactief met applicateurs, de voorman en uitvoerder, maar zeker ook de opdrachtgever. Jij draagt zorg voor de formele afronding van het werk met een oplevering en instrueert de projectadministrateur voor de interne afhandeling van het project. Daarna is het (financiële) resultaat van ieders inspanningen voor het project zichtbaar en daarvoor voel jij je medeverantwoordelijk.

Ben je in een andere (af)bouw-discipline reeds projectleider of uitvoerder? Heb je ambitie voor meer verantwoordelijkheid? Ook dan zijn er mogelijkheden. Ons mooie vak is te leren en daar helpen we je graag bij.      

Wie ben jij?
Je bent een natuurlijk leider met kennis van kunststof vloeren, traprenovatie, betonreparatie en / of flexibele voegovergangen.
Jij laat je niets wijs maken en weet wat de klant verwacht, en hoe je die verwachting waar kunt maken.
Door je inzicht en helicopterview, overzie je de werkzaamheden, doorlooptijden en voorzie je mogelijke uitdagingen. Daar anticipeer je gelijk op.
Uitdagingen ga je niet uit de weg en je kunt de focus blijven houden om het eindresultaat op juiste wijze te bereiken. 
voordelen

Wat hebben we je te bieden?

  • Je ontvangt salaris passend bij je kennis en kunde. Iedere kandidaat heeft zijn eigen specifieke ervaring, achtergrond en leeftijd. Daar houden we graag rekening mee.
  • We zijn aangesloten bij de CAO en het Pensioenfonds Detailhandel. Je bouwt 25 verlofdagen per jaar op (FT) en uiteraard ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld.
  • Bij voorkeurkom je ons fulltime versterken, dat is 37 uur per week. Minder kan uiteraard ook, in overleg met jou.
  • Wij verzorgen o.a. een auto van de zaak, laptop, telefoon en tablet.
  • Groei en ontwikkeling vinden we van belang. Om die reden bieden we trainingen aan en dragen we onderling graag kennis over. Heb je meer ambitie? Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om jou verder door te laten ontwikkelen. Wanneer we als Enssieg Groep blijven groeien, kun jij immers altijd meegroeien.  

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Eigen bedrijfsauto van de zaak

Mobiel van de zaak

Aantrekkelijk salaris

Nog vragen?

Neem contact op

Herken je jezelf in de vacaturetekst dan horen wij graag van jou. Ook wanneer je twijfelt over je geschiktheid nodigen we je graag uit. Mail naar sollicitatie@enssieg.nl ter attentie van Maikel van der Wou en vergeet niet je CV meesturen. Daarna nemen we snel contact met je op.

Alle vactures

Creëer een sterke basis bij Enssieg Groep!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Accountmanager
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar accountmanagers / verkopers om deze projecten te verkopen. Ben jij technisch onderlegd en ervaren in de kunststof vloersystemen? Weet je onze klanten goed te adviseren en ben je commercieel ingesteld, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Applicateur trappen
32 -37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze Flakes-trappen, zijn wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze klanten te voorzien van een mooie traprenovatie, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Applicateur voegovergangen
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze flexibele voegovergangen, zijn wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze opdrachtgevers te voorzien van een mooie functionele dilatatie, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Calculator
37 uur per week
Tilburg

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een calculator. Heb jij technisch inzicht en kun je vooraf alle aspecten goed in beeld krijgen? Wil je de commerciële basis van onze projecten opzetten, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Kunststof vloerenlegger
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen, zijn wij op zoek naar kunststof vloerenleggers. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze klanten te voorzien van een perfecte vloeroplossing, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar projectleiders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je de leiding nemen en ben je graag commercieel verantwoordelijk voor grote projecten van A tot Z, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar uitvoerders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je op projectlocatie de leiding nemen en onze applicateurs aansturen, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Werkvoorbereider
37 uur per week
Tilburg

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Heb jij technisch inzicht en hou je van regelen? Wil je het interne aanspreekpunt zijn als het gaat over alle inhoudelijke aspecten van onze projecten, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >