vacature

Projectleider

Wij zijn op zoek naar een projectleider of uitvoerder met ambitie, kennis en kunde voor het aansturen van ons team met applicateurs. Kom jij Enssieg Groep versterken?
LEES MEER

Over Enssieg Groep

Enssieg Groep Tilburg is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gietvloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de voedsel- en productieindustrie, logistiek, VvE's en bij kantoren van dienstverleners.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Projectleider

Ben jij een ervaren projectleider of een goede uitvoerder met uitgebreide ambitie, kennis en kunde? We zijn op zoek naar een projectleider voor de aansturing, regie en uitvoering van onze projecten.

Je bent in staat om applicateurs op de werkvloer aan te sturen en je overziet het werk zowel qua inhoud als planning. Je communiceert goed met klanten en onderaannemers en het voor- en achteraf calculeren van een project is voor jou geen probleem. Van begin tot eind van het project ben je ‘in control’. Regelmatig ben je op locatie op de werkvloer te vinden om de voortgang en kwaliteit te bewaken.

ideaal profiel:
Ervaring in de applicatie van vloeren
Gevoel met vloerafwerkingen, betonherstel en totaalrenovatie
Kan aansturen en plannen
Stevige persoonlijkheid
Representatief voorkomen
Commercieel en technisch bedreven
Vloeiend Nederlands en Engels
voordelen

Wat ligt er op tafel?

Een 37-urige werkweek, 25 vakantiedagen per jaar, je eigen bedrijfsbus met uitrusting en een salaris dat is afgestemd op je ervaring, kennis en kunde. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature.

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Eigen bedrijfsauto van de zaak

Mobiel van de zaak

Aantrekkelijk salaris

Solliciteer nu

Vul hieronder het sollicitatieformulier in

PERSOONLIJKE INFORMATIE
Ervaring
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Solliciteer nu

Neem contact op

Vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons op en stel ons je vraag. Wij horen graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vactures

Kom werken bij Enssieg!

Gietvloer applicateur
37 uur per week
Tilburg

Voor de zakelijke markt zijn wij op zoek naar een gietvloer applicateur voor het aanbrengen van vloerafwerking. Werk jij nauwkeurig en zelfstandig maar ook graag in teamverband?

Lees Meer
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider/uitvoerder voor het aansturen van ons team met applicateurs. Ben jij communicatief sterk en heb je een uitgebreide ambitie, kennis en kunde?

Lees Meer
Traprenovatie applicateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een Flakestrap applicateur voor het aanbrengen van onze unieke Flakestrap trapafwerkingssystemen bij onze klanten. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Specialist voeg-overgangen
37 uur per week
Tilburg

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met bijvoorbeeld betonreparatie, betonherstel. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Allround medewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner. Iemand die we breed op alle projecten in kunnen zetten. Iets voor jou?

Lees Meer
Leerling applicateur
37 uur per week
Tilburg

Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Lees Meer
Ervaren Verkoopmedewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker, een aanpakker die onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw wil helpen groeien. Laat jij binnenkort onze verkoopcijfers pieken?

Lees Meer
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer