vacature

Office Manager

Met jouw proactieve instelling en vermogen om het overzicht te bewaren, neem je een centrale plek binnen onze organisatie in. Binnen no-time maak jij jezelf onmisbaar en vragen we ons af hoe we het ooit zonder jou hebben gedaan.
LEES MEER

Over Enssieg Groep

Enssieg Groep Tilburg is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gietvloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de voedsel- en productieindustrie, logistiek, VvE's en bij kantoren van dienstverleners.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons jonge, ambitieuze team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Office Manager

Jij komt middenin onze organisatie te staan. Je weet wat er speelt en bent van al het reilen en zeilen op de hoogte. Op elk gebied kan je bijspringen en je bent voor alle afdelingen het centrale aanspreekpunt.

Een greep uit jouw takenpakket:

- Ondersteunen van de directie;
- Contact houden met al onze afdelingen, van de werkvloer tot het kantoor en het sales/projectteam;
- Uitvoeren van HR taken, zoals het voeren van functioneringsgesprekken;
- En alle andere lopende zaken binnen de organisatie. Denk hierbij aan een klein stukje administratie, meedenken in de marketing en de agenda’s up-to-date houden.

ideaal profiel:
Enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol
HBO werk-en denkniveau
Een juridische achtergrond is een pré
Het vermogen om prioriteiten te stellen en kan je prima ad hoc werken wanneer je dag dat van je vraagt
28 - 32 uur per week beschikbaar
Woonachtig in de regio Tilburg
voordelen

Wat ligt er op tafel?

Een 28 - 32-urige werkweek, een plek waar je de kans krijgt om al je potentieel te benutten binnen een jong, ambitieus team, 25 vakantiedagen per jaar en een salaris dat is afgestemd op je ervaring, kennis en kunde. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature.

28 - 32-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Aantrekkelijk salaris (tussen €3000 en €4000)

Solliciteer nu!
Nog vragen?

Neem contact op

Vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Maikel en stel ons je vraag. Wij horen graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vactures

Kom werken bij Enssieg!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Office Manager
28 -32 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die niet bang is om te zeggen waar het op staat. Je spreekt de mensen aan wanneer dat nodig is. Met jouw natuurlijke overzicht en nauwkeurigheid, zorg je dat alle lopende zaken binnen Enssieg op rolletjes lopen.

Meer weten?

Lees Meer
Accountmanager
32 - 37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die gedreven is om deals te sluiten en alles eruit te halen wat erin zit. Je werkt gestructureerd en accuraat en hebt – vanzelfsprekend – een echte commerciële mentaliteit.

Iets voor jou?

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een iemand die de spil is tussen het applicatieteam, de projectleiders/verkopers en de klant.

Iets voor jou?

Lees Meer
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider/uitvoerder voor het aansturen van ons team met applicateurs. Ben jij communicatief sterk en heb je een uitgebreide ambitie, kennis en kunde?

Lees Meer
Leerling applicateur
37 uur per week
Tilburg

Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Lees Meer
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer