vacature

Leerling applicateur

Op zoek naar een plek om ervaring op te doen in de (af)bouw? Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?
LEES MEER

Over Enssieg Groep

Enssieg Groep Tilburg is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gietvloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Leerling applicateur

Ben jij op zoek naar een plek om ervaring en kennis op te doen op het gebied van gietvloeren, traprenovatie en betonreparatie? In het bezit van twee rechterhanden of niet bang om de mouwen op te stropen? Ervaring is niet nodig, wij leren je alles op het gebied van vloerafwerking en trapsystemen.

Bij ons krijg je volop begeleiding en de kans het vak van vooraf aan te leren. Stap voor stap leren we jou alles over vloerafwerking en hoe je trapsystemen aanbrengt.  Ben je nog bezig met het afronden van je opleiding? Dan denken wij graag met je mee hoe we de werkuren kunnen afstemmen op je opleiding. Wil je weten of het iets is voor jou? Neem dan snel contact met ons op.

ideaal profiel:
Interesse in (af)bouw, vloerafwerking en trapsystemen
Een (bijna) afgeronde opleiding in de bouw
Flexibiliteit qua werkuren
Netjes en nauwkeurig te werk gaan
Representatief voorkomen
Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
Gemotiveerd om te leren
voordelen

Wat ligt er op tafel?

Een kans om ervaring op te doen gedurende een 37-urige (flexibel in te delen met schooluren) werkweek, 25 vakantiedagen per jaar, je eigen bedrijfsbus met uitrusting en een salaris dat is afgestemd op je ervaring, kennis en kunde. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature.

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Bedrijfsbus beschikbaar

Mobiel van de zaak

Aantrekkelijk salaris

Solliciteer nu

Vul hieronder het sollicitatieformulier in

PERSOONLIJKE INFORMATIE
Ervaring
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Solliciteer nu

Neem contact op

Vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons op en stel ons je vraag. Wij horen graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vactures

Kom werken bij Enssieg!

Gietvloer applicateur
37 uur per week
Tilburg

Voor de zakelijke markt zijn wij op zoek naar een gietvloer applicateur voor het aanbrengen van vloerafwerking. Werk jij nauwkeurig en zelfstandig maar ook graag in teamverband?

Lees Meer
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider/uitvoerder voor het aansturen van ons team met applicateurs. Ben jij communicatief sterk en heb je een uitgebreide ambitie, kennis en kunde?

Lees Meer
Traprenovatie applicateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een Flakestrap applicateur voor het aanbrengen van onze unieke Flakestrap trapafwerkingssystemen bij onze klanten. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Specialist voeg-overgangen
37 uur per week
Tilburg

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met bijvoorbeeld betonreparatie, betonherstel. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Allround medewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner. Iemand die we breed op alle projecten in kunnen zetten. Iets voor jou?

Lees Meer
Leerling applicateur
37 uur per week
Tilburg

Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Lees Meer
Ervaren Verkoopmedewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker, een aanpakker die onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw wil helpen groeien. Laat jij binnenkort onze verkoopcijfers pieken?

Lees Meer
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer