vacature

Leerling applicateur

Op zoek naar een plek om ervaring op te doen in de (af)bouw? Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?
LEES MEER

Over Enssieg Groep

Enssieg Groep Tilburg is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gietvloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Leerling applicateur

Ben jij op zoek naar een plek om ervaring en kennis op te doen op het gebied van gietvloeren, traprenovatie en betonreparatie? In het bezit van twee rechterhanden of niet bang om de mouwen op te stropen? Ervaring is niet nodig, wij leren je alles op het gebied van vloerafwerking en trapsystemen.

Bij ons krijg je volop begeleiding en de kans het vak van vooraf aan te leren. Stap voor stap leren we jou alles over vloerafwerking en hoe je trapsystemen aanbrengt.  Ben je nog bezig met het afronden van je opleiding? Dan denken wij graag met je mee hoe we de werkuren kunnen afstemmen op je opleiding. Wil je weten of het iets is voor jou? Neem dan snel contact met ons op.

ideaal profiel:
Interesse in (af)bouw, vloerafwerking en trapsystemen
Een (bijna) afgeronde opleiding in de bouw
Flexibiliteit qua werkuren
Netjes en nauwkeurig te werk gaan
Representatief voorkomen
Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
Gemotiveerd om te leren
voordelen

Wat ligt er op tafel?

Een kans om ervaring op te doen gedurende een 37-urige (flexibel in te delen met schooluren) werkweek, 25 vakantiedagen per jaar, je eigen bedrijfsbus met uitrusting en een salaris dat is afgestemd op je ervaring, kennis en kunde. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature.

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Bedrijfsbus beschikbaar

Mobiel van de zaak

Aantrekkelijk salaris

Nog vragen?

Neem contact op

Vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Maikel en stel ons je vraag. Wij horen graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vactures

Kom werken bij Enssieg!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Office Manager
28 -32 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die niet bang is om te zeggen waar het op staat. Je spreekt de mensen aan wanneer dat nodig is. Met jouw natuurlijke overzicht en nauwkeurigheid, zorg je dat alle lopende zaken binnen Enssieg op rolletjes lopen.

Meer weten?

Lees Meer
Accountmanager
32 - 37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die gedreven is om deals te sluiten en alles eruit te halen wat erin zit. Je werkt gestructureerd en accuraat en hebt – vanzelfsprekend – een echte commerciële mentaliteit.

Iets voor jou?

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een iemand die de spil is tussen het applicatieteam, de projectleiders/verkopers en de klant.

Iets voor jou?

Lees Meer
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider/uitvoerder voor het aansturen van ons team met applicateurs. Ben jij communicatief sterk en heb je een uitgebreide ambitie, kennis en kunde?

Lees Meer
Leerling applicateur
37 uur per week
Tilburg

Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Lees Meer
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer