vacature

Calculator

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een calculator. Heb jij technisch inzicht en kun je vooraf alle aspecten goed in beeld krijgen? Wil je de commerciële basis van onze projecten opzetten, dan zoeken wij jou!
Lees meer

Wie zijn wij?

Wij zijn Enssieg Groep uit Tilburg en wij creëren de basis. Enssieg Groep is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van kunststof vloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie. Daarnaast zijn we specialist in het aanbrengen van flexibele voegovergangen in bedrijfshallen.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Wat ga je doen?

Als calculator ben je natuurlijk al vroeg in het traject betrokken. Onze accountmanagers leveren jou de informatie aan om calculaties op te stellen, die zij vervolgens als offerte weer mogen aanbieden aan onze opdrachtgevers. In die calculaties werk jij op gestructureerde wijze en middels een aantal standaard ‘recepten’ alle kostenaspecten uit, en denk je meteen ook mee in alternatieven, en commerciële kansen. Jouw uitwerking bepaalt mede hoe we onze projecten aanvliegen. Daar hoort bij dat je prijzen opvraagt voor grondstoffen, in te huren materieel, en in te schakelen onderaannemers. Wanneer de offerte daadwerkelijk een opdracht wordt, draag jij je uitwerking over aan de werkvoorbereider, die verder gaat op de door jou gelegde basis.   

Je bent enigszins bekend met en/of ervaren in de (af)bouw. We snappen prima dat de ideale kandidaat niet altijd bestaat, maar met de juiste achtergrond en persoonlijkheid, kunnen we jou inleren en helpen om een zeer belangrijke positie binnen de Enssieg Groep goed te kunnen vervullen.

Wie ben jij?
Het zit in je aard om secuur te werken, alles dubbel te checken, en je verantwoordelijk te voelen voor het mogelijk maken van alle benodigde werkzaamheden.
Je voelt aan dat ‘te veel marge’ kan betekenen dat we de opdracht mislopen, maar je weet ook dat we er achteraf op verliezen als je niet alle aspecten hebt mee genomen in je berekeningen.
Je kunt omgaan met het spanningsveld waarbij je veel vanuit de theorie moet benaderen, maar waarbij je ook met collega’s met praktische ervaring kunt schakelen.
Inhoudelijk

Wat hebben we je te bieden?

  • Je ontvangt salaris passend bij je kennis en kunde. Iedere kandidaat heeft zijn eigen specifieke ervaring, achtergrond en leeftijd. Daar houden we graag rekening mee.
  • We zijn aangesloten bij de CAO en het Pensioenfonds Detailhandel. Je bouwt 25 verlofdagen per jaar op (FT) en uiteraard ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld.
  • Bij voorkeur kom je ons fulltime versterken, dat is 37 uur per week. Minder kan uiteraard ook, in overleg met jou.
  • Groei en ontwikkeling vinden we van belang. Om die reden bieden we trainingen aan en dragen we onderling graag kennis over. Heb je meer ambitie? Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om jou verder door te laten ontwikkelen. Wanneer we als Enssieg Groep blijven groeien, kun jij immers altijd meegroeien.  

37-urige werkweek (in overleg)

25 vakantiedagen per jaar

Aantrekkelijk salaris

Nog vragen?

Neem contact op

Herken je jezelf in de vacaturetekst dan horen wij graag van jou. Ook wanneer je twijfelt over je geschiktheid nodigen we je graag uit. Mail naar sollicitatie@enssieg.nl ter attentie van Maikel van der Wou en vergeet niet je CV meesturen. Daarna nemen we snel contact met je op.

Alle vactures

Creëer een sterke basis bij Enssieg Groep!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Accountmanager
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar accountmanagers / verkopers om deze projecten te verkopen. Ben jij technisch onderlegd en ervaren in de kunststof vloersystemen? Weet je onze klanten goed te adviseren en ben je commercieel ingesteld, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Applicateur trappen
32 -37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze Flakes-trappen, zijn wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze klanten te voorzien van een mooie traprenovatie, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Applicateur voegovergangen
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze flexibele voegovergangen, zijn wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze opdrachtgevers te voorzien van een mooie functionele dilatatie, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Calculator
37 uur per week
Tilburg

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een calculator. Heb jij technisch inzicht en kun je vooraf alle aspecten goed in beeld krijgen? Wil je de commerciële basis van onze projecten opzetten, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Kunststof vloerenlegger
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen, zijn wij op zoek naar kunststof vloerenleggers. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze klanten te voorzien van een perfecte vloeroplossing, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar projectleiders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je de leiding nemen en ben je graag commercieel verantwoordelijk voor grote projecten van A tot Z, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar uitvoerders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je op projectlocatie de leiding nemen en onze applicateurs aansturen, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Werkvoorbereider
37 uur per week
Tilburg

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Heb jij technisch inzicht en hou je van regelen? Wil je het interne aanspreekpunt zijn als het gaat over alle inhoudelijke aspecten van onze projecten, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >