vacature

Applicateur
trappen

Voor het aanbrengen van onze Flakes-trappen, zijn
wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch,
handig en secuur? En houd je er van om onze
klanten te voorzien van een mooie traprenovatie,
dan zoeken wij jou! 
LEES MEER

Wie zijn wij?

Wij zijn Enssieg Groep uit Tilburg en wij creëren de basis. Enssieg Groep is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van kunststof vloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie. Daarnaast zijn we specialist in het aanbrengen van flexibele voegovergangen in bedrijfshallen.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Wat ga je doen?

Als applicateur van Flakes-trappen ga je op pad om bij bedrijven, particulieren en VVE’s trappen te voorzien van onze Flakes-afwerking. Daarvoor is het van belang dat je de bestaande trap goed voorbewerkt, ons systeem aanbrengt en afwerkt en daarna de projectlocatie weer netjes achter laat. De werkzaamheden die je tijdens traprenovaties uitvoert, zijn onder andere schuren, plamuren, coaten, kitten en lakken. Het renoveren van trappen is qua karakter echt onderdeel van de afbouw-branche. Dat betekent dat het van belang is dat je netjes en secuur kunt werken, een mooi eindresultaat achter laat, zonder de verdere omgeving te beschadigen.

Jouw eindresultaat is een eyecatcher en goed zichtbaar voor iedereen. Dan gaat het om de details. Uiteraard is het fijn als je een volleerd applicateur bent, maar ook als je bekend bent met sommige van de genoemde werkzaamheden, nodigen we je ook graag uit om te solliciteren. Ben je al ervaren als schilder, dan past dit werk jou ook uitstekend. Bij ons kun je het vak verder leren.

wie ben jij?
Jij bent secuur en houdt ervan om een perfecte trap op te leveren.
In een team voel jij je prima op je gemak, maar vaak ben je zelfstandig op pad en dat vind jij geen enkel probleem.
Je voelt je verantwoordelijk voor je resultaat.
Je kunt prima communiceren met collega’s en opdrachtgevers.
voordelen

Wat hebben we je te bieden?

  • Je ontvangt salaris passend bij je kennis en kunde, tot € 3.500 bruto per maand. Iedere kandidaat heeft zijn eigen specifieke ervaring, achtergrond en leeftijd. Daar houden we graag rekening mee.
  • We zijn aangesloten bij de CAO en het Pensioenfonds Detailhandel. Je bouwt 25 verlofdagen per jaar op (FT) en uiteraard ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld.
  • Bij voorkeurkom je ons fulltime versterken, dat is 37 uur per week. Minder kan uiteraard ook, in overleg met jou.
  • Wij verzorgen o.a. een goed uitgeruste werkbus, tablet en werkkleding.
  • Groei en ontwikkeling vinden we van belang. Om die reden bieden we trainingen aan en dragen we onderling graag kennis over. Heb je meer ambitie? Dan kun je intern doorgroeien naar voorman, uitvoerder of projectleider

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Eigen bedrijfsbus

Passend salaris

Nog vragen?

Neem contact op

Herken je jezelf in de vacaturetekst dan horen wij graag van jou. Ook wanneer je twijfelt over je geschiktheid nodigen we je graag uit. Mail naar sollicitatie@enssieg.nl ter attentie van Maikel van der Wou en vergeet niet je CV meesturen. Daarna nemen we snel contact met je op.

Alle vactures

Creëer een sterke basis bij Enssieg Groep!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Accountmanager
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar accountmanagers / verkopers om deze projecten te verkopen. Ben jij technisch onderlegd en ervaren in de kunststof vloersystemen? Weet je onze klanten goed te adviseren en ben je commercieel ingesteld, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Applicateur trappen
32 -37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze Flakes-trappen, zijn wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze klanten te voorzien van een mooie traprenovatie, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Applicateur voegovergangen
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze flexibele voegovergangen, zijn wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze opdrachtgevers te voorzien van een mooie functionele dilatatie, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Calculator
37 uur per week
Tilburg

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een calculator. Heb jij technisch inzicht en kun je vooraf alle aspecten goed in beeld krijgen? Wil je de commerciële basis van onze projecten opzetten, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Kunststof vloerenlegger
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen, zijn wij op zoek naar kunststof vloerenleggers. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze klanten te voorzien van een perfecte vloeroplossing, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar projectleiders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je de leiding nemen en ben je graag commercieel verantwoordelijk voor grote projecten van A tot Z, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar uitvoerders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je op projectlocatie de leiding nemen en onze applicateurs aansturen, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Werkvoorbereider
37 uur per week
Tilburg

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Heb jij technisch inzicht en hou je van regelen? Wil je het interne aanspreekpunt zijn als het gaat over alle inhoudelijke aspecten van onze projecten, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >