vacature

Accountmanager

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen
en andere producten, zijn wij op zoek naar accountmanagers / verkopers om deze projecten te verkopen. Ben jij technisch onderlegd en ervaren in de kunststof vloersystemen? Weet je onze klanten goed te adviseren en ben je commercieel ingesteld, dan
zoeken wij jou!
Lees meer

Wie zijn wij?

Wij zijn Enssieg Groep uit Tilburg en wij creëren de basis. Enssieg Groep is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van kunststof vloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie. Daarnaast zijn we specialist in het aanbrengen van flexibele voegovergangen in bedrijfshallen.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Wat ga je doen?

Bij Enssieg Groep prijzen we ons gelukkig met veel duurzame partnerschappen. Veel opdrachtgevers vragen met regelmaat een oplossing op het gebied van vloeren, trappen, betonwerk of flexibele voegovergangen. Als accountmanager / verkoper weet jij als geen ander hoe je deze klanten het beste kunt adviseren met de meest passende oplossing. Naast de aanvragen van vaste opdrachtgevers ben je ook goed in staat leads te genereren en op te volgen. Met jouw kennis en kunde, vergezeld van een prettige persoonlijkheid, weet je opdrachten binnen te halen en nieuwe duurzame relaties te creëren.  

Het kan zijn dat je nu ook in een commerciële rol werkzaam bent in de (af)bouw, maar dat je nog 1 en ander te leren hebt als het gaat om kunststof vloersystemen, betonwerk, traprenovatie of flexibele voegovergangen. Ook dan komen we graag met je in contact. Intern kunnen we je alles leren over onze specifieke grondstoffen, werkwijzen en branche-oplossingen.

WIE ben jij?
Je hebt van nature de drang om te willen scoren. En dat doe je door je goed te kunnen verplaatsen in de klant, op basis daarvan te adviseren, en daarbij uit kunnen leggen waarom je die keuze maakt.
Je weet waar je over praat(kennis), maar ook dat je dit goed over kunt brengen (communiceren). Je bent geen opgever en volgt aanvragen goed en voortvarend op.
Inhoudelijk

Wat hebben we je te bieden?

  • Je ontvangt salaris passend bij je kennis en kunde. Iedere kandidaat heeft zijn eigen specifieke ervaring, achtergrond en leeftijd. Daar houden we graag rekening mee.
  • We zijn aangesloten bij de CAO en het Pensioenfonds Detailhandel. Je bouwt 25 verlofdagen per jaar op (FT) en uiteraard ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld.
  • Bij voorkeur kom je ons fulltime versterken, dat is 37 uur per week. Minder kan uiteraard ook, in overleg met jou.
  • Wij verzorgen o.a. een auto van de zaak, laptop, telefoon en tablet.
  • Groei en ontwikkeling vinden we van belang. Om die reden bieden we trainingen aan en dragen we onderling graag kennis over. Heb je meer ambitie? Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om jou verder door te laten ontwikkelen. Wanneer we als Enssieg Groep blijven groeien, kun jij immers altijd meegroeien.  

37-urige werkweek (in overleg)

25 vakantiedagen per jaar

Bedrijfsauto, laptop, tablet en smartphone

Nog vragen?

Neem contact op

Herken je jezelf in de vacaturetekst dan horen wij graag van jou. Ook wanneer je twijfelt over je geschiktheid nodigen we je graag uit. Mail naar sollicitatie@enssieg.nl ter attentie van Maikel van der Wou en vergeet niet je CV meesturen. Daarna nemen we snel contact met je op.

Alle vactures

Creëer een sterke basis bij Enssieg Groep!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Accountmanager
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar accountmanagers / verkopers om deze projecten te verkopen. Ben jij technisch onderlegd en ervaren in de kunststof vloersystemen? Weet je onze klanten goed te adviseren en ben je commercieel ingesteld, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Applicateur trappen
32 -37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze Flakes-trappen, zijn wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze klanten te voorzien van een mooie traprenovatie, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Applicateur voegovergangen
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze flexibele voegovergangen, zijn wij op zoek naar applicateurs. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze opdrachtgevers te voorzien van een mooie functionele dilatatie, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Calculator
37 uur per week
Tilburg

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een calculator. Heb jij technisch inzicht en kun je vooraf alle aspecten goed in beeld krijgen? Wil je de commerciële basis van onze projecten opzetten, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Kunststof vloerenlegger
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen, zijn wij op zoek naar kunststof vloerenleggers. Ben jij technisch, handig en secuur? En houd je ervan om onze klanten te voorzien van een perfecte vloeroplossing, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar projectleiders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je de leiding nemen en ben je graag commercieel verantwoordelijk voor grote projecten van A tot Z, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Voor het aanbrengen van onze kunststof vloersystemen en andere producten, zijn wij op zoek naar uitvoerders om de projecten te begeleiden. Ben jij technisch en ervaren in de kunststof vloersystemen? Kun je op projectlocatie de leiding nemen en onze applicateurs aansturen, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >
Werkvoorbereider
37 uur per week
Tilburg

Voor het kunnen maken van onze kunststof vloeren en aanbrengen van andere producten, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Heb jij technisch inzicht en hou je van regelen? Wil je het interne aanspreekpunt zijn als het gaat over alle inhoudelijke aspecten van onze projecten, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature >