vacature

Specialist voeg-overgangen

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met  betonreparatie, betonherstel, sloopwerk, kitwerk, het aanbrengen van cement dekvloeren of gietvloeren, of andere bouw-chemische werkzaamheden.
Lees meer

Over Enssieg Groep

Enssieg Groep Tilburg is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gietvloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie.

We merken als bedrijf dat onze werkzaamheden in het kader van voegenreparatie / voegovergangen aanbrengen in betonvloeren, erg aan het groeien zijn. Wij hebben daar dan ook een specialistische en unieke methode voor. We gaan in 2021 vol inzetten op deze tak van sport en zoeken daarvoor de juiste vakman!

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Specialist Voegovergangen (betonvloeren)

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met bijvoorbeeld betonreparatie, betonherstel, sloopwerk, kitwerk, het aanbrengen van cement dekvloeren of gietvloeren, of andere bouw-chemische werkzaamheden. Zelfs als je achtergrond hebt als stukadoor of in de bestrating, kun je wellicht met jouw kennis en kunde de juiste achtergrond hebben om onze voegoplossingen aan te brengen bij onze zakelijke klanten met veelal grote industriële hallen.    

Het is uiteraard gewenst dat je ervaring hebt in 1 van de genoemde categorieën. Wij snappen dat DE voegenspecialist waarschijnlijk nog niet bestaat, maar wij hebben wel de kennis in huis om dat van jou te maken! 

Jij bent ons visitekaartje dus voor de werkzaamheden is het van belang dat je een representatief voorkomen hebt. Je werkt netjes en nauwkeurig en levert daarbij een constante kwaliteit, het betreft immers maatwerk. Het is voor ons prettig als je zelfstandig kunt werken omdat we niet de hele tijd over je schouder mee kunnen kijken. Tegelijk functioneer je goed in teamverband, zeker op grotere projecten en je bent bovendien flexibel ingesteld, wat perfect past bij onze branche.

Jouw werkzaamheden:
Voorbereiden en -behandelen van ondervloeren en ondergrond.
Aanbrengen van een naadloze voegovergang.
Werken met onze specialistisch en unieke voegreparatie methode.
Pré = ervaring in beton reparatie en kitten
voordelen

Wat ligt er op tafel?

Een 37-urige werkweek, 25 vakantiedagen per jaar, je eigen bedrijfsbus met uitrusting en een salaris dat is afgestemd op je ervaring, kennis en kunde. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature.

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Eigen bedrijfsbus

Passend salaris

Nog vragen?

Neem contact op

Vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Anne-Pauline en stel ons je vraag. Wij horen graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vactures

Kom werken bij Enssieg!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een iemand die de spil is tussen het applicatieteam, de projectleiders/verkopers en de klant.

Iets voor jou?

Lees Meer
Gietvloer applicateur
37 uur per week
Tilburg

Voor de zakelijke markt zijn wij op zoek naar een gietvloer applicateur voor het aanbrengen van vloerafwerking. Werk jij nauwkeurig en zelfstandig maar ook graag in teamverband?

Lees Meer
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider/uitvoerder voor het aansturen van ons team met applicateurs. Ben jij communicatief sterk en heb je een uitgebreide ambitie, kennis en kunde?

Lees Meer
Traprenovatie applicateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een Flakestrap applicateur voor het aanbrengen van onze unieke Flakestrap trapafwerkingssystemen bij onze klanten. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Specialist voeg-overgangen
37 uur per week
Tilburg

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met bijvoorbeeld betonreparatie, betonherstel. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Allround medewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner. Iemand die we breed op alle projecten in kunnen zetten. Iets voor jou?

Lees Meer
Leerling applicateur
37 uur per week
Tilburg

Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Lees Meer
Ervaren Verkoopmedewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker, een aanpakker die onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw wil helpen groeien. Laat jij binnenkort onze verkoopcijfers pieken?

Lees Meer
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer