vacature

Projectadministrateur

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur, een sleutelrol binnen ons bedrijf op het gebied van administratie. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen een project administratief op orde is?

Kom jij ons team versterken?
Lees meer

Over Enssieg Groep

Enssieg Groep Tilburg is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gietvloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie. Daarnaast zijn we specialist in het aanbrengen van voegovergangen in bedrijfshallen.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Projectadministrateur

Als projectadministrateur bij Enssieg zorg jij ervoor dat alle projecten administratief op orde zijn en dat alles perfect geregistreerd staat in ons ERP-systeem. Jouw rol is uiterst belangrijk voor het verkrijgen van inzicht in onze financiële prestaties, zowel op project- als op bedrijfsniveau.

Jij speelt een sleutelrol in de gehele administratieve kant van onze projecten, onder andere op het gebied van inkoop, facturatie en tarieven en voorwaarden van zowel goederen als personeel. Ook de administratieve kant van VCA is iets dat behoort tot je werkzaamheden.

Wie jij bent
Stevige persoonlijkheid; je vraagt interne en externe partijen om zaken correct en tijdig aan te leveren
Ervaring met projectadministratie in de (af)bouw is een pré
Je bent nauwkeurig, accuraat en volhardend
Je gaat doelgericht en efficiënt te werk
Sterk met cijfers (voor financiële monitoring en nacalculatie)
Verantwoordelijk, representatief en collegiaal
Je kunt goed tegen kritiek en je bemiddelt bij problemen
Reeds ervaren met ERP-systemen of snel lerend
Spreekt vloeiend Nederlands (Engels is een pré)
ResponSibilities

Wat ga je doen

Na de calculatie, offerte en bevestiging van een project, starten we met het registreren van alles rondom dat project. Jouw rol is essentieel binnen de gehele administratieve kant van het proces om alles financieel inzichtelijk te maken.

In deze rol centreren jouw taken zich met name rondom 3 pijlers:

Inkoop

Je beheert de afspraken omtrent een inkooporder en matcht deze met pakbonnen en inkoopfacturen.
Je bent op de hoogte van alle afspraken over tarieven en voorwaarden voor het inhuren van capaciteit (ZZP en onderaanneming).
Je weet inkoopfacturen en loonkosten toe te wijzen aan het juiste project.

Inzichtelijkheid

Je herkent de kritieke punten in het proces waarop een termijnfactuur opgesteld en verstuurd dient te worden richting een opdrachtgever.
Jouw werkzaamheden bieden inzicht op financiële prestaties per project en op bedrijfsniveau.

Uitvoering

Je zorgt voor de correcte administratie van alle handelingen omtrent een project.
Je hebt dagelijks contact met de projectleider en andere interne en externe partijen om zaken tijdig en correct aan te leveren.
voordelen

Wat ligt er op tafel?

Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling conform de CAO retail non-food. Daar hoort een goede pensioenregeling bij.

Een 24 - 37-urige werkweek. Jouw voorkeur en ervaring bepalen het aantal uur dat je voor ons werkt en wat je in die tijd allemaal voor ons kunt betekenen.

Een salaris van tussen €2.000 en €2.750 bruto per maand + 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen, op basis van een fulltime dienstverband.

Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature.

Heb je vragen? Bel naar 013 - 4600 450.

24 - 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Passend salaris
€2000-€2750 bruto

Nog vragen?

Neem contact op

Vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Anne-Pauline en stel ons je vraag. Wij horen graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vactures

Kom werken bij Enssieg!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een iemand die de spil is tussen het applicatieteam, de projectleiders/verkopers en de klant.

Iets voor jou?

Lees Meer
Gietvloer applicateur
37 uur per week
Tilburg

Voor de zakelijke markt zijn wij op zoek naar een gietvloer applicateur voor het aanbrengen van vloerafwerking. Werk jij nauwkeurig en zelfstandig maar ook graag in teamverband?

Lees Meer
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider/uitvoerder voor het aansturen van ons team met applicateurs. Ben jij communicatief sterk en heb je een uitgebreide ambitie, kennis en kunde?

Lees Meer
Traprenovatie applicateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een Flakestrap applicateur voor het aanbrengen van onze unieke Flakestrap trapafwerkingssystemen bij onze klanten. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Specialist voeg-overgangen
37 uur per week
Tilburg

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met bijvoorbeeld betonreparatie, betonherstel. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Allround medewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner. Iemand die we breed op alle projecten in kunnen zetten. Iets voor jou?

Lees Meer
Leerling applicateur
37 uur per week
Tilburg

Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Lees Meer
Ervaren Verkoopmedewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker, een aanpakker die onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw wil helpen groeien. Laat jij binnenkort onze verkoopcijfers pieken?

Lees Meer
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer