vacature

Gietvloer applicateur

Wij zijn op zoek naar een kunststof vloerenlegger voor het aanbrengen van vloersystemen bij onze klanten. Kom jij ons team versterken?
Lees meer

Over Enssieg Groep

Enssieg Groep Tilburg is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gietvloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Gietvloer applicateur

Veel of weinig ervaring in de applicatie van vloeren? Geen probleem. Indien je al beschikt over basiskennis en je hebt daarnaast al enige ervaring opgedaan met de overige genoemde werkzaamheden, dan leren wij je graag de fijne kneepjes van het vak. Er is ruimte voor alle ervaringsniveaus, dus naast een applicateur zijn we net zo goed geïnteresseerd in een zeer ervaren voorman, een meewerkend uitvoerder of projectleider.

Jij bent ons visitekaartje dus voor de werkzaamheden is het van belang dat je een representatief voorkomen hebt. Je werkt netjes en nauwkeurig en levert daarbij een constante kwaliteit, het betreft immers maatwerk. Het is voor ons prettig als je zelfstandig kunt werken omdat we niet de hele tijd over je schouder mee kunnen kijken. Tegelijk functioneer je goed in teamverband, zeker op grotere projecten en je bent bovendien flexibel ingesteld, wat perfect past bij onze branche.

Jouw werkzaamheden:
Voorbereiden en -behandelen van ondervloeren en ondergrond.
Aanbrengen van vloersystemen of druklagen zoals; polyurethaan, epoxy, pmma, cement betonlook, mortel en ucrete.
Plinten aanbrengen
Pré = ervaring in beton reparatie en kitten
voordelen

Wat ligt er op tafel?

Een 37-urige werkweek, 25 vakantiedagen per jaar, je eigen bedrijfsbus met uitrusting en een salaris dat is afgestemd op je ervaring, kennis en kunde. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature.

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Eigen bedrijfsbus

Passend salaris

Solliciteer nu

Vul hieronder het sollicitatieformulier in

Persoonlijke informatie
Ervaring
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nog vragen?

Neem contact op

Vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Maikel en stel ons je vraag. Wij horen graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vactures

Kom werken bij Enssieg!

Gietvloer applicateur
37 uur per week
Tilburg

Voor de zakelijke markt zijn wij op zoek naar een gietvloer applicateur voor het aanbrengen van vloerafwerking. Werk jij nauwkeurig en zelfstandig maar ook graag in teamverband?

Lees Meer
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider/uitvoerder voor het aansturen van ons team met applicateurs. Ben jij communicatief sterk en heb je een uitgebreide ambitie, kennis en kunde?

Lees Meer
Traprenovatie applicateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een Flakestrap applicateur voor het aanbrengen van onze unieke Flakestrap trapafwerkingssystemen bij onze klanten. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Specialist voeg-overgangen
37 uur per week
Tilburg

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met bijvoorbeeld betonreparatie, betonherstel. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Allround medewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner. Iemand die we breed op alle projecten in kunnen zetten. Iets voor jou?

Lees Meer
Leerling applicateur
37 uur per week
Tilburg

Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Lees Meer
Ervaren Verkoopmedewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker, een aanpakker die onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw wil helpen groeien. Laat jij binnenkort onze verkoopcijfers pieken?

Lees Meer
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer