vacature

Allrounder bouw/bouwchemie

Wij zijn op zoek naar een iemand die breed inzetbaar is bij alle voorkomende werkzaamheden bij onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan schaven, vloeren schuren, gaten boren of het betere kitwerk.
Iets voor jou? Kom jij ons team versterken?
Lees meer

Over Enssieg Groep

Enssieg Groep Tilburg is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gietvloeren en het uitvoeren van traprenovatie en betonreparatie. Daarnaast zijn we specialist in het aanbrengen van voegovergangen in bedrijfshallen.

We zijn door heel Nederland actief, voornamelijk in de zakelijke markt. We groeien snel en daarom zijn we hard op zoek naar versterking van ons team. Op zoek naar een prettige werksfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

over de vacature

Allround Medewerker (bouw/bouwchemie)

We zijn op zoek naar iemand die breed inzetbaar is voor alle voorkomende werkzaamheden. Denk daarbij aan schaven, vloeren schuren en gaten boren, maar ook schoonmaken voor oplevering. Je kunt ingezet worden om zaagsnedes in beton te maken, maar net zo goed voor het betere kitwerk. Ook voor het afleveren van een bestelling of het opperen van grondstoffen en materieel, draai jij je hand niet om. Mocht je daarbij ook nog ervaren zijn in bijvoorbeeld schilderwerk, sloopwerkzaamheden of betonherstel, dan kunnen we alle kanten met jou op, ben je duidelijk allrounder, en hebben we jou dus hard nodig!

Jij bent ons visitekaartje dus voor de werkzaamheden is het van belang dat je een representatief voorkomen hebt. Je werkt netjes en nauwkeurig en levert daarbij een constante kwaliteit, het betreft immers maatwerk. Het is voor ons prettig als je zelfstandig kunt werken omdat we niet de hele tijd over je schouder mee kunnen kijken. Tegelijk functioneer je goed in teamverband, zeker op grotere projecten en je bent bovendien flexibel ingesteld, wat perfect past bij onze branche.

Jouw werkzaamheden:
Voorbereiden en -behandelen van ondervloeren en ondergrond.
Schaven, vloeren schuren, schoonmaken, kitten.
De perfecte hulp bij al onze projecten.
Pré = ervaring in beton reparatie en kitten
voordelen

Wat ligt er op tafel?

Een 37-urige werkweek, 25 vakantiedagen per jaar, je eigen bedrijfsbus met uitrusting en een salaris dat is afgestemd op je ervaring, kennis en kunde. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature.

+/- 37-urige werkweek

25 vakantiedagen per jaar

Eigen bedrijfsbus

Passend salaris

Nog vragen?

Neem contact op

Vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Anne-Pauline en stel ons je vraag. Wij horen graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vactures

Kom werken bij Enssieg!

Projectadministrateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles binnen onze projecten administratief op orde is?

Lees Meer
Uitvoerder
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een iemand die de spil is tussen het applicatieteam, de projectleiders/verkopers en de klant.

Iets voor jou?

Lees Meer
Gietvloer applicateur
37 uur per week
Tilburg

Voor de zakelijke markt zijn wij op zoek naar een gietvloer applicateur voor het aanbrengen van vloerafwerking. Werk jij nauwkeurig en zelfstandig maar ook graag in teamverband?

Lees Meer
Projectleider
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider/uitvoerder voor het aansturen van ons team met applicateurs. Ben jij communicatief sterk en heb je een uitgebreide ambitie, kennis en kunde?

Lees Meer
Traprenovatie applicateur
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een Flakestrap applicateur voor het aanbrengen van onze unieke Flakestrap trapafwerkingssystemen bij onze klanten. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Specialist voeg-overgangen
37 uur per week
Tilburg

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met bijvoorbeeld betonreparatie, betonherstel. Kom jij ons Enssieg Groep-team versterken?

Lees Meer
Allround medewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner. Iemand die we breed op alle projecten in kunnen zetten. Iets voor jou?

Lees Meer
Leerling applicateur
37 uur per week
Tilburg

Bij Enssieg Groep leren we je alles over vloerafwerking en het aanbrengen van trapsystemen. Klaar om meer kennis op te doen in deze bijzondere tak van sport?

Lees Meer
Ervaren Verkoopmedewerker
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker, een aanpakker die onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw wil helpen groeien. Laat jij binnenkort onze verkoopcijfers pieken?

Lees Meer
Junior Verkoper - Startersfunctie
37 uur per week
Tilburg

Wij zijn op zoek naar een leergierige verkoopmedewerker vol ideeën en met ambitie, die binnen onze middelgrote, jonge organisatie in de afbouw mee wil groeien.

Lees Meer